fbpx

Kučajska Nova godina

Ovo su fotografije sa našeg dočeka Nove 2013. u Lisinama, odakle smo se svakog dana upuštali u kraće i duže pešačke ili 4×4 avanture. Bilo je vitlanja, lopatanja, guranja, montiranja lanaca, ali je sve to bilo krajnje opušteno, uz šampanjac i veliki vatromet u ponoć 31. decembra. Uostalom slike govore više od reči!

(English below gallery)

This was a nice, quiet New Year holliday vacation in the Kučaj mountain wilderness, made for friends, with friends. 12 people gathered for five memorable days, and we made several trips deep in the Kučaj and Beljanica mountains, that included every kind of walking or 4×4 adventure, including winching, shoveling, pushing, mounting snow chains to get through. Most of all we wanted to relax from the hectic year, and have a good time together, that we managed to do 🙂

2 thoughts on “Kučajska Nova godina”

  1. Obavestiite me kada dolazite ponovo da organizujem upoznavanje sa nasim klubom BULJANE 4X4. Buljane je selo pored Paracina, i mozemo da organizujem neku avanturu u nasem delu Srbije: SISEVAC-GRZA-BULJANE-BREZOVICA-VALKALUCI. POZDRAV.

  2. Dragane, hvala na pozivu. Mi smo na Kučaju skoro stalno, što privatno, što sa manjim ili većim grupama, tako da se može reći da je to naše dvorište, gde smo u poslednjih 40 godina prokrstarili svaki kutak, bilo pešice, na biciklu ili 4×4. S obzirom da imamo nešto drugačiju filozofiju od uobičajene kod ljubitelja 4×4 vožnje (ne učestvujemo na takmičarskim relijima, insistiramo na ekološkom aspektu toga što radimo, isturamo geografsku komponentu u prvi plan i smatramo da terenci treba da budu u službi prirode, a ne obratno), uglavnom svoje aktivnosti organizujemo samostalno, jer bismo se teško uklopili sa ekipama koje se okupljaju po džipijadama. Ali smo svakako otvoreni za sve motorizovane ljubitelje prirode koji imaju sličan senzibilitet. Biće mi drago da se neki put na Kučaju sretnemo.

Leave a Reply