fbpx

This page shows only our informal club tours, and occasionally also some of the tours from the Rustika Travel calendar. For a full list of Rustika Travel 2019/2020 tours, visit Rustika Travel website.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kučajsko zimsko izviđanje

24. January 2016. - 26. January 2016.

(local event)

Zima ove godine dolazi i odlazi, menjajući izgled naših planina svako malo. Vikend pre velike zimske ture Rustika Travel-a odlazimo u izvidnicu po Kučajskim planinama, ne bismo li proverili količinu snega i generalno stanje terena i staza, kako bismo preciznije isplanirali kretanje na turi koja će biti nedelju dana kasnije. Dobri poznavaoci znaju da je svako 4×4 špartanje tim najvećim nenaseljenim prostranstvom Srbije prava avantura, i da obećava nezaboravne doživljaje i zanimljiva otkrića. Pridružite nam se da istražujemo Kučaj u januaru zajedno!

Još nije izvesno da li ćemo ovu skauting turu započeti u subotu ili nedelju, kao i kada ćemo je tačno okončati (ponedeljak, možda utorak). Što se tiče spavanja, najverovatnije ćemo za konak odabrati Sisevac (sajt http://sisevac.rs/), gde imaju odličan smeštaj i jedan spoljni termalni bazen (molimo da sami rezervišete ako biste nam se pridružili, a nama samo javite da dolazite, da se dogovorimo o mestu i vremenu okupljanja).

Details

Start:
24. January 2016.
End:
26. January 2016.
Event Category:
Event Tags:
,

Organizer

KAUP
Phone:
+381 64 1159852
Email:
sale@serbianoutdoor.com
Website:
http://4x4.serbianoutdoor.com

Venue

Kučajske planine
Sisevac, Srbija + Google Map

Leave a Reply

DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbian