fbpx

This page shows only our informal club tours, and occasionally also some of the tours from the Rustika Travel calendar. For a full list of Rustika Travel 2019/2020 tours, visit Rustika Travel website.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Otvaranje kamp sezone 2017

24. March 2017. @ 18:00 - 26. March 2017. @ 20:00 CET

(local event for Serbianoutdoor 4×4 members and friends – announcement in Serbian)

Kako smo to već uobičajili, prvi sunčani vikend proleća iskoristićemo da našu malu družinu okupimo na nekom skrovitom mestu duboko u šumi za dva dana opuštenog, apsolutno hedonističkog druženja.

U tim našim okupljanjima nije poenta u vožnji, i u načelu vrlo malo vozimo, iako je ponekad potrebno uložiti solidan napor i tehničko umeće da bismo do svog šumskog skrovišta uopšte mogli da stignemo. Fokus je na uživanju u prirodi pored logorske vatre, a društvo raspoloženo za pripremanje raznoraznih đakonija to obično pretvori u pravu gastronomsku feštu. Pogledajte kako je to izgledalo prošlog proleća na Tisnici (kliknite na fotografiju da otvorite putopis u novom prozoru):

Plan je da se u kasno popodne i predvečerje u petak, 24. marta okupimo na našem supertajnom mestu duboko u Homoljskim šumama i postavimo logor sa prvim mrakom (neki od nas će stići malo ranije, kako bismo blagovremeno pripremili zalihu drva za prvo veče – lokacija obiluje drvima za vatru). Učesnici će dobiti koordinate logora i GPS trek kako do njega da stignu iz dva različita smera.

Evo fotografija lokaliteta kada smo prošli put tamo kampovali, da malo osetite atmosferu…

U subotu i nedelju ćemo uživati u raskošnoj prirodi Homolja, istražujući unaokolo na razne načine, a nije isključeno i da ćemo nekog od tih dana upriličiti i neku 4×4 vožnju po okruženju, kako bismo eventualno otkrili još neku novu, zanimljivu stazu (mada u tom kraju slabo ima nečega što nismo već prošli). Obe noći ćemo logorovati na istom mestu.

Broj mesta je ograničen, a prednost imaju prijatelji koje već dobro poznajemo. Ako vidite sebe u ovoj našoj opuštenoj priči i ako smatrate da bismo se lepo družili, javite se na serb4x4nomad@gmail.com .

Napomena: ovo druženje organizujemo ISKLJUČIVO ukoliko vremenska prognoza za taj vikend ostane nedvosmisleno povoljna. U protivnom ga odlažemo do daljnjeg.

Details

Start:
24. March 2017. @ 18:00 CET
End:
26. March 2017. @ 20:00 CET
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

KAUP
Phone:
+381 64 1159852
Email:
sale@serbianoutdoor.com
Website:
http://4x4.serbianoutdoor.com

Venue

Homolje
Krepoljin, Serbia + Google Map

Leave a Reply

DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbian