fbpx

This page shows only our informal club tours, and occasionally also some of the tours from the Rustika Travel calendar. For a full list of Rustika Travel 2019/2020 tours, visit Rustika Travel website.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zdravča – Homoljski vikend

5. March 2016. - 8. March 2016.

(local club’s offroad event)

Proleće se lagano primiče, ali ove blage zime u Homolju već vladaju prolećni uslovi, tako da možemo nesmetano istraživati nove puteljke. Dogovorili smo se da predstojećeg vikenda krenemo ka Zdravči kao krajnjem cilju, tražeći neki pristup kojim još nismo prošli.

Zdravča je izuzetno lep, eksponiran stenovit vrh u istočnom delu Homoljskih planina (na naslovnoj slici), do kojeg se može stići čak i na točkovima. Sa njega se pruža sjajan vidik ka Majdanpeku i Starici, Velikom Kršu i Borskom Stolu, kao i Beljanici i Kučajskim planinama. Okruženje Zdravče pruža uslove za kreativne, dinamične i izuzetno zabavne ofroud vožnje, bilo da se krene zapadno prema Kupinovoj glavi, severno prema Brezi ili istočno prema kanjonu Jagnila i Omanu.

DSC_5119

Ukoliko odlučite da nam se pridružite, možete ostati sa nama od jednog do četiri dana (većina učesnika ostaje oba dana vikenda). Već tradicionalno, noćimo u etno-domaćinstvu Milanović u Lipovici, koje i vi možete nazvati da proverite da li ima slobodnih mesta (alternativno smeštaj se može naći i na Krupajskom vrelu, u Lisinama ili u banji Ždrelo).

Za nedelju nam domaćini iz Lipovice sa prijateljima iz kluba Resava 4×4 pripremaju program, dok ćemo ponedeljak i utorak odvojiti za neka kombinovana, pešačko / 4×4 istraživanja na prostorima Homolja.

Dobrodošli na još jedno naše opušteno 4×4 druženje!

Details

Start:
5. March 2016.
End:
8. March 2016.
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

KAUP
Phone
+381 64 1159852
Email
sale@serbianoutdoor.com
View Organizer Website

Venue

Homolje
Krepoljin, Serbia + Google Map

Leave a Reply

Leave a Reply