fbpx

Photo album

Photo album with galleries from our journeys. From 2010 to 2014 most of our tours from the displayed galleries were organized by Aleksandar Veljković for Jeep Club Serbia, or as a joint venture with Jeep Club Serbia. Photos from 2015 onwards are from Rustika Travel tours. Choose the gallery you’re interested in.

Supported by

Foto album sa galerijama sa naših putovanja. U periodu 2010-2014. godine većinu akcija u foto galerijama koje vidite organizovao je Aleksandar Veljković pod okriljem ili u zajedničkom izvođenju sa Jeep Club Srbija. Fotografije iz 2015. godine i kasnije su sa tura u organizaciji Rustika Travel-a. Odaberite željenu galeriju sa ove stranice.

Istočna Srbija je područje sa najviše prerasti - prirodnih kamenih mostova, na svetu. One su tajnovite, skrivene od pogleda, teško dostupne i daleko od puteva, a u vlaškoj mitologiji i ritualima imaju posebno mesto. Malo ljudi može da ih nabroji, a još manje njih zna tačno gde se nalaze. Zato smo odlučili da ovu, jednu od najbolje čuvanih tajni istočne Srbije, podelimo sa vama. U ovoj galeriji možete da vidite šta smo obišli, videli i doživeli tokom vikenda 1-3. jula 2011. godine. Sem prerasti, obišli smo i Rajkovu pećinu, imali obuku u ispiranju zlata na zlatonosnim rekama Homolja i u jednoj opuštenoj vožnji kroz bezgranično zelenilo upoznali neke od lepših šumskih puteva Homolja.

 

One thought on “Photo album”

Leave a Reply

DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbian
%d bloggers like this: