fbpx

This page shows only our informal club tours, and occasionally also some of the tours from the Rustika Travel calendar. For a full list of Rustika Travel 2019/2020 tours, visit Rustika Travel website.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Transilvanija 2015

12. July 2015. - 18. July 2015.

U Karpatima po šesti put… Ovoga puta idemo proverenom trasom, birajući ono najbolje iz dosadašnjih tura. Opredelili smo se za najveće prostranstvo divljine u južnim Karpatima, gde u prečniku od 200 km nema gradskog naselja niti benzinske pumpe. Beskrajni grebeni, brojni vrhovi preko 2000 m, divlje planinske reke i smaragdna jezera.

Ovo je tura u zvaničnoj organizaciji Rustika Travel-a, kojoj će se ekipa KAUP-a priključiti. Za nemotorizovane članove na raspolaganju su dva mesta u vodičkom vozilu po ceni od 150 evra za svako (potrebno je samo da imate svoju kamp opremu, minimum vreće i podloške), a naši motorizovani članovi koji odluče da se pridruže ovoj turi sopstvenim vozilima imaju dodatni članski popust od 50 evra na redovni Rustika Travel popust koji se odobrava za grupne prijave, tako da za njih učešće na ovoj turi košta samo 300 evra po vozilu. Povrh svega, ukoliko možete za boravak u Karpatima da odvojite 13 dana, možete nam se gratis priključiti tokom još 6 dana zanimljive istraživačke ture koja će uslediti neposredno po okončanju zvaničnog programa.

Detaljnu najavu akcije možete videti na Rustika Travel sajtu (na engleskom). Već primamo prijave, zato požurite ukoliko želite da osigurate svoje mesto u ovoj izuzetnoj planinskoj avanturi!

Molimo vas da, radi precizne evidencije učesnika, ispunite zvanični prijavni formular u nastavku

Napomena: Ukoliko ste spremni da primite putnike u svoje vozilo, 150 evra njihove naknade za troškove puta (po putniku) dobijate vi, ne klub.

Details

Start:
12. July 2015.
End:
18. July 2015.
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
http://www.rustikatravel.com/4x4/scheduled/transylvania-2015/

Venue

Carpathians
Rumunija

Organizer

Rustika Travel
Phone
+381 64 1159852
Email
aleksandar@rustikatravel.com
View Organizer Website

Leave a Reply

Leave a Reply